Harjoittelu on lahjattomille

Termos.

Nyt on torstai keskipäivä ja tultiin tunti sitten radalle. Infineon Racywayllä on aika hiljainen tohina päällä, kovin on vähän kansainvälisen maailmamestaruuskilpailun aaton tunnelmaa. Ilmapiiri on muutenkin melko jäätävä, sillä neljän suomalaisen autoa odotetaan vielä tullista radalle toimitettavaksi. Ossin auto on yksi tulliin juuttuneista.

Kilpailun olisi tarkoitus alkaa huomenna perjantaina ja tänään torstaina on vapaat harjoitukset. Jos olisi kalusto millä harjoitella. Rata on Ossille uusi ja harjoituskierroksia saisi mielellään tulla muutama ennen kilpailua. Tässä vaiheessa aletaan olla jo kiitollisia, jos auto saadaan paikalle ennen lähtölipun heilahdusta.

Kaikenlaisista suunnista yritetään auttaa ja amerikkalaista tullia hoputtaa, joten ei paeta vielä paikalta. Jos aivan surkeasti käy, niin vuokraamamme Ford Edge -maasturi on ainakin brand new eli aivan uusi. Mittarissa on valtaisat 56 mailia ja sisällä tuoksuu uudelle. Kaasutellaan tällä Vegasiin ja ongitaan sitä onnea rulettipöydästä. Kasinoista Amerikka muutenkin tunnetaan, eikä toimitusvarmuudesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: