Kontti saapuu, epäonnea ja remonttia

Termos.

Amerikkalaiset tarjosivat kilpailupäivän päätteeksi barbaque-kekkerit rata-alueella. Grillissä kypsyivät hampurilaisten pihvit ja hotdogien makkarat ja isoissa altaissa jäähtyivät vesipullot.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä nähtiin suomalaismenestystä, kun Anssi-Jukka Kasi pärjäsi Semi-Pro -luokan aika-ajoissa ja alkuerissä hyvin, samoin Petri Lappalainen. Molemmat voittivat alkuerälähtönsä. Myös Jussi Rasku ajoi hyvin ohitellen lähdön hänniltä kolmanneksi, mutta menetti pisteensä jälkitarkastuksessa erän jälkeen. Jone Kuivalan erä ajettiin ilman Jonea.

Lämmittelyajojen, aika-ajojen ja alkuerien jälkeen myös kuljetuspalvelu yllätti ilmestymisellään, ja toi paikalle puuttuneet neljän suomalaiskuljettajan autot. Tosin kaksi päivää myöhässä.

Kontti siis viimein saapui, kalustot purettiin kuormasta ripeään ja järjestäjien erityisluvalla päästiin tutustumaan rataan muiden jo lopettaessa kisapäivänsä.

Radalla on paljon korkeuseroja ja monta mutkaa, joten monessa kohdassa kuljettaja ei täysin näe minne rata kaartaa. Suomessa samanluontoinen rata löytyy Ahvenistolta Hämeenlinnasta.

Vielä ennen illan pimenemistä tiimi huusi hiljaa sisäistä huutoa, kun Ossin auton moottori pamahti rikki.

Tällä hetkellä tiimi puuhailee auton kimpussa ja vaihtaa moottoria rikkoutuneen tilalle.

Joku ei näytä todella haluavan Ossin osallistuvan maailmanmestaruuskilpailujen finaaliin, mutta nyt tehdään hommia, että saadaan Ossi finaalin lähtöviivalle vaikka viimeisestä rivistä.

Huomenna ajettavien finaalien aikataulusta ei voi sanoa mitään varmaa, kun järjestäjien aikataulut eivät ole pitäneet yhtään ja lähtöjä on siirrelty ja kuuluteltu alkavan vähän miten sattuu. Ilmeisesti kilpailut käydään klo 20 ja 24 välillä Suomen aikaa, ensin vähän ajaneiden luokka Semi-Pro, sitten yli 40-vuotiaat Master ja lopuksi pääluokka PRO.

Kello on vasta varttia vaille kahdeksan illalla ja täällä on ollut säkkipimeää jo kolmatta tuntia. Ei Suomen talvi nyt niin paljon pimeämpi ole. Mentaaliselta puoleltaan tämä Amerikan kilpailu on koetellut suomalaisia jo miljardikertaa kovemmin kuin pimeät talvipäivät koskaan.

2 vastausta to “Kontti saapuu, epäonnea ja remonttia”

  1. heka Says:

    Oliko varamotti mukana vai löytyikö varikolta:)

  2. anssi Says:

    Tipauttivat herran enkelin järjestämään kaluston kuosiin! Siitä iso kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: