Suomalainen unelma maailmanmestaruudesta

Heeeelllo!

San Franciscoon saavuttiin pari päivää sitten Lontoon kautta n. vuorokauden matkustamisen jälkeen. Virgin Atlantic kuljetti varsin mukavasti. Edellä istuvan selkänojasta näytetään Michael Mooren Sicko tai The Simpsons Movie, ruokaa saa muoveissa kuten hyvällä lennolla kuuluukin ja Tetristä pystyy pelaamaan samalla säätimellä, jolla elokuvat, sarjat ja musiikit valitaan.

Hotelli on hyvällä paikalla Union Squaren lähellä ja Golden Gate vie ulos kaupungista, kun sateenkaarivärit alkaa väsyttää.

Aikavyöhyke on kymmenen tuntia Suomea jäljessä ja aikaeron kanssa ei toivottavasti painita enää torstaina, kun ensimmäisen kerran radalle päästään.

Rata on tunnin parin päässä kaupungin keskustasta. Käytiin katsastamassa rata-alue eilen ja korkeuserot tekivät paikasta vähän Ahveniston tapaisesti mielenkiintoisen, ja alue oli muutenkin näyttävä.

Kilpailuun on odotettavissa n. 150 kuljettajaa. Kaikkiaan kahdeksan suomalaisen autot ovat olleet merellä matkalla tänne kuukauden verran, joten kohta otetaan amerikkalaisesta unelmasta mittaa.

Stay tuned ’n’ keep in touch!

Wall of Fame of Infineon Raceway in Sonoma, California.

 Wall of Fame of Infineon Raceway in Sonoma, California.

Ossi olisi halunnut jo radan aitojen sisäpuolelle.

 Ossia ei päästetty vielä rata-aitojen sisäpuolelle.

Innokas Legends-fani matkalla Sonoman kilparadalle.

 Innokas Legends-fani matkalla Sonoman kilparadalle.

Yksi vastaus to “Suomalainen unelma maailmanmestaruudesta”

  1. Kari Rahikainen Says:

    Ei hätää hilfiger pistää auton lyöntiin ja sitte päihin tyhmille amerikkalaisille!!!!

Jätä kommentti